Enhjørning legetøj og spil for børn

Enhjørning legetøj og spil for børn

Enhjørningen er et fantastisk fantasidyr, som mange børn er ellevilde med. De finder enhjørningen mystisk, fantasifuld og magisk. Alt det som børn finder interessant og elsker. De har måske set enhjørninger i film og tegnefilm, og vil derfor gerne have noget legetøj med fabeldyret. Der er naturligvis lavet masser at enhjørning legetøj og børnespil, så børnene kan udleve deres fantasi, og lege med deres yndlings fantasidyr. Her i artiklen vil vi komme ind på noget af det mest populære enhjørning legetøj og børnespil.

 

Børnespil med enhjørninger

Udover at der er en masse sjove onlinespil med enhjørninger, er der også gode gamle fysiske spil. Her er et af de mest populære kortspillet Unstable Unicorns. I Unstable Unicorns, skal du samle din egen enhjørningehær, ved at samle alle de magiske enhjørninger. Får du bygget en hær af 7 enhjørninger, vinder du spillet. Et super sjovt børnespil som både voksne, teenagere og børn kan spille sammen.

Hvis du bliver rigtig vild med det sjove enhjørningspil, findes der yderligere udviklingspakker du kan bygge videre med. Udviklingspakkerne til Unstable Unicorns fås både med farlige drager, og smukke regnbuer. Overvejer du at købe en af udviklingspakkerne til dit barn, skal du dog være opmærksom. Det er nemlig ikke alle sammen som er eget til børn.

 

Enhjørning puslespil

Er du mere til rolige spil, hvor det ikke gælder om at vinde over dine venner og familie? Så findes der også mange flotte puslespil med enhjørninger. Når du har samlet puslespillet, kan du sætte det i ramme og hænge det op på værelset. På den måde, får du samtidig et flot enhjørning billede.

Du kan både få svære og lette enhjørning puslespil. Fra 50 brikker og helt op til 1000+ brikker. Hvor mange brikker du skal vælge puslespil med, kommer i stor grad an på barnets alder. Det skal passe på sværhedsgraden, så det ikke bliver for let og kedeligt, men også så det ikke bliver for svært og uoverskueligt for barnet. Bliver det første puslespil en succes, kan i altid købe et sværere et næste gang.

 

Populært enhjørning legetøj

Når vi snakker enhjørning legetøj, er der særligt 2 forskellige mærker som er særligt populære hos børn. Det første er My Little Pony figurerne. My Little Pony er ikke kun med heste, men også med magiske enhjørninger. De fleste små piger har set My Little Pony tegnefilmene, og her ses enhjørningerne også flere gange. Grundet tegnefilmenes store popularitet, er My Little Pony enhjørning figurerne naturligvis også utroligt populære.

Det andet populære enhjørning legetøj, er fra Schleich. Schleich er et legetøjsmærke, som laver plastikfigurer som hovedsageligt er dyr. Her har de også lavet en masse fantastiske enhjørning figurer. Du kan både få sorte og hvide enhjørninger, og tilmed enhjørninger som er i alle regnbuens farver. Nogle af dem har endda vinger. Så hvis du kender en pige som er vild med enhjørninger, vil hun uden tvivl elske de flotte enhjørning figurer fra Schleich.

 

Enhjørning legetøj til babyer

Hvis du selv elsker enhjørninger, og vil føre det videre til din baby, er der heldigvis masser af sjovt og kreativt legetøj med det magiske fantasidyr. Legetøj som fremmer fantasien og sætter kreativiteten i gang, er sundt for både børn og babyer. Den kategori må man sige, at enhjørning legetøj hører til. Af enhjørning legetøj til babyer, findes alt fra søde bamser til rangler. I sæt enhjørning bamser er særligt populære. Det er et stykke legetøj, barnet kan bruge både når det er baby, og når der kommer op i alderen. Et stykke legetøj som følger dem hele barndommen.

Udover legetøj, findes der også andet fantastisk enhjørning merchandise til babyer. Her i blandt både tøj og sengetøj. Med andre ord, der er masser af enhjørning ting til både børn og babyer.